مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندر انزلی > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی انزلی > کلیه دانشجویانی که تنها ۸ واحد باقی مانده جهت فارغ التحصیلی در ترم تابستان دارند، می بایست در روزهای سه شنبه ۲۰ تیرماه و چهارشنبه ۲۱ تیرماه به اداره آموزش مرکز مراجعه نمایند.

قابل توجه دانشجویان محترم

کلیه دانشجویانی که تنها ۸ واحد باقی مانده جهت فارغ التحصیلی در ترم تابستان دارند، می بایست در روزهای سه شنبه ۲۰ تیرماه و چهارشنبه ۲۱ تیرماه به اداره آموزش مرکز مراجعه نمایند. در صورت عدم مراجعه در روزهای مذکور، می بایست در نیمسال مهر ۱۴۰۲ واحد‌های باقیمانده خود را بگذرانند.

سایر دانشجویان که متقاضی اخذ واحد کارورزی در ترم تابستان در مرکز و ۴ واحد عمومی و مهارت مشترک بصورت مهمان می باشند، در روزهای مذکور به مدیرگروه مربوطه مراجعه نمایند