مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندر انزلی > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی انزلی > دهمین جشنواره حرکت درون دانشگاهی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در ۹ رشته رقابتی انجمن علمی برگزیده، کتاب، نشریه علمی، فعالیت های علمی خلاقانه، مسابقه علمی، محتوای دیجیتال، اختراع، کارآفرینی و بخش ویژه برگزار می شود.

متقاضیان علاقمند به شرکت در این جشنواره می توانند با مراجعه به سامانه harekat.uast.ac.ir نسبت به مطالعه دقیق اطلاعیه ها و دستورالعمل ها اقدام و با توجه به رشته انتخابی نسبت به ثبت آثار و دستاوردهای خود به صورت گزارش یا اینفوگرافی اقدام کنند.
همچنین دانشجویان می توانند جهت شرکت در جشنواره درون دانشگاهی “حرکت” آثار خود را حول محورهای انجمن علمی برگزیده، فعالیت‌های علمی خلاقانه، رویداد علمی، فضای مجازی، نشریه علمی، بخش ویژه، کار آفرینی، پژوهش، اختراع و چاپ کتاب به پیام رسان واتس اپ امور دانشجویی_فرهنگی ( ۰۹۳۰۵۳۲۹۵۵۶) ارسال نمایند.