مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بندر انزلی > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی انزلی > اخبار آموزشی > دانشجویان گرامی در زمان امتحان لطفاً موارد ذیل را مطالعه فرمایید و با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

دانشجویان گرامی🔻
با سلام و احترام
جهت جلوگیری از بروز هرگونه مشکل در زمان امتحان لطفاً موارد ذیل را مطالعه فرمایید و با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
با آرزوی موفقیت روزافزون🌹

قانون اول 👇

📌دانشجویان گرامی دقت داشته باشین
❌ از آوردن هر گونه کیف، جزوه، کتاب، هندزفری، بیسیم و موبایل ( حتی به صورت خاموش ) در جلسه امتحان خودداری کنید . مسئولیت این گونه وسایل برعهده شخص دانشجو است و در صورت رویت در سالن امتحان تخلف محسوب میشود . ❌
⚠️⚠️لازم به ذکر است مرکز هیچ گونه تعهدی نسبت به تحویل گرفتن وسایل فوق الذکر ندارد. لذا تاکید می گردد به غیر از کارت دانشجویی، کارت ورود به جلسه امتحان، لوازم التحریر هیچ گونه وسایل دیگری را به سر جلسه امتحان نیاورید.

قانون دوم👇

اطلاعیه مهم
دروس نظری _عملی❗️❗️❗️
طبق بخشنامه شورای آموزشی برای دروس نظری _ عملی، دانشجو اگر در یکی از امتحانات بخش نظری و یا امتحان بخش عملی غیبت داشته باشد وضیعت نهایی آن درس غیبت در آزمون و درج نمره صفر در پایان ترم می باشد.