مراسم جشن میلاد با سعادت حضرت امام رضا (ع) به میزبانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بندرانزلی برگزار گردید.

در این مراسم استانی، جناب آقای مهندس رضا زحمت کش ریاست محترم مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بندرانزلی ضمن خوش آمدگویی به میهمانان، اساتید و دانشجویان و تبریک ولادت با سعادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، به قطب علمی شدن مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی بندرانزلی در حوزه های فناوری اطلاعات و مد و پوشاک اشاره فرمودند.
همچنین جناب آقای دکتر ابراهیم کازرونی منفرد ریاست محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی گیلان ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت امام رضا (ع) به اهمیت مهارتی محور بودن رشته های دانشگاه جامع علمی کاربردی و نگاه ویژه به مهارت آموزی و کارآفرینی در دوران دانشجویی و حضور اساتید متخصص در مراکز علمی کاربردی تاکید فرمودند. در ادامه مراسم ، سرکار خانم سیده فاطمه شفیعی معاون محترم فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان، ضمن عرض تبریک سالروز ولادت با سعادت حضرت امام رضا (ع) در خصوص ظرفیت بالای سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی و دانشگاه جامع علمی کاربردی در حمایت همه جانبه از دانشجویان و دانش آموختگان در مسیر مهارت آموزی و اشتغال تاکید فرمودند. همچنین در این مراسم که با مولودی خوانی و دف نوازی نیز همراه بود، دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بندرانزلی در مدح و ثنای هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام رضا (ع) به دکلمه خوانی پرداختند.