آیا مدرک دانشگاه علمی کاربردی ترجمه می شود؟

مدرکی که توسط دانشگاه علمی کاربردی در اختیار دانشجویان و فارغ التحصیلان این دانشگاه قرار میگیرد قابل ترجمه است و از مدارک معتبر دانشگاهی کشور میباشد. این دانشگاه تحت نظر وزارت علوم و تحقیقات کشور فعالیت میکند. پس مدارکی که اعطا میکند مانند مدارک دیگر دانشگاه ها اعتبار دارد و قابل ترجمه میباشد.

تصور عموم بر این است که مدرک دانشگاه علمی کاربردی را نمیتوان ترجمه کرد و مدرک معتبری نیست اما این مدرک نیز تاییدیه های وزارت علوم را دارد و امکان ترجمه شدن نیز دارد. تعداد زیادی از دانش آموختگان دانشگاه های علمی کاربردی موفق به پذیرش از دانشگاه های معتبر خارجی شده اند.

متقاضیان برای دریافت تاییدیه و ترجمه مدرک تحصیلی خود باید در سامانه های مربوطه ثبت نام کنند. ثبت نام در این سامانه شرایط و مدارکی میخواهد که با ارائه ی آنها ترجمه و تاییدیه رسمی وزارت علوم کشور در اختیار داوطلبان دارای مدرک تحصیلی دانشگاه علمی کاربردی قرار میگیرد.